Rakenna ja Asu-messut logo 24. -25.2.2024

Kuopion Rakenna ja Asu-messut
24. - 25.2.2024 Kuopio-hallissa

Messuvieraille 2023 ›Messuosastoluettelo 2023 ›

Huom!

Oheiset näyteilleasettajat esittelevät palveluitaan vuoden 2023 messuilla. Voit hakea osastoja myös asiasanalla esim. lämpö. Tee haku pienillä kirjaimilla.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Näytteilleasettajien logot

Vahvistetut 2023 näytteilleasettajat

 

Aitokaluste Oy C-9

Aitokalusteen Aitobed mallisto tarjoaa laadukkaan valikoiman räätälöityjä kotimaisia sänkyjä ja patjoja.  Omalla valmistuksella pystytään seuraamaan laatua ja varmistamaan tuotteiden turvallisuus ja kestävyys. Moottorisängyissä käytetään tutkitusti markkinoiden vahvinta moottoria. Jokainen sänky valmistetaan yksillöllisesti jokaisen nukkujan tarpeiden mukaan. Osastolla fysioterapeutti opastaa oikein sängyn valinnassa.  Tule tutustumaan kotimaiseen Aitobedin sänkymallistoon. 

Arctic Finland House – Piharakennukset A-11

Arctic Finland House valmistaa korkealuokkaisista materiaaleista grillikodat, huvimajat & tynnyrisaunat 25-vuodenkokemuksella. Runsas valikoima josta voimme räätälöidä tuotteen jokaiseen tarpeeseen.

Asunto Mandaatti F-1

Asunto Mandaatti on Kuopiolainen Kiinteistönvälitys ja vuokraustoimintaan keskittynyt yritys. Toimintamme perustuu lupaukselle, että jokaisen asiakkaamme asunto saadaan myytyä 100 % varmuudella, aina. Teemme välittämiseen liittyvän työn asiakkaiden vaihtuvat elämäntilanteet ja tarpeet huomioiden, jotta he voivat keskittyä elämiseen ilman riskiä tai painetta asumisesta ja omistamisesta.

Bauer Solutions Oy E-37

Bauer-vedenkäsittely käyttövesi-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmissä jatkaa putkistojen ja toimilaitteiden käyttöikää,
mahdollistaa merkittävän energiansäästön, poistaa jo muodostuneita sakkakerrostumia ja minimoi korroosion.
Bauer-vedenkäsittelylaite soveltuu käytettäväksi kaikille putkimateriaaleille uusissa ja vanhoissa käyttökohteissa, kuten asuin- ja liikekiinteistöissä, hotelleissa, kouluissa, sairaaloissa, suurkeittiöissä ja teollisuuslaitoksissa.

Beam keskuspölynimurit F-5

Beam keskuspölynimurit ja varusteet. Osastolla esittelyssä uutuus Hide Hose , helppo ja nopea tapa siivota, tule osastolle
tutustumaan.

Vaihda vanha keskuspölynimurisi uuteen Beamiin, osastolla saat lisää tietoa vaihdosta, tervetuloa.

Creotek Oy Asiantuntijapalvelut / Asumisterveysyksikkö B-20

Creotek Oy:n Asiantuntijapalvelut tarjoaa rakennusalan kartoitus-, tutkimus-, mittaus- ja konsulttipalveluita laajalla skaalalla. Sekä osana Creotek Oy:n asiantuntijapalveluita toimii asumisterveysyksikkö, joka on erikoistunut rakennusterveys- ja sisäilmaongelmien selvittämiseen.

Daikin C-33

Daikin on maailman johtava lämpöpumppujen valmistaja. Lähes sadan vuoden kokemuksella ilmastoinnista ja 65 vuoden kokemuksella lämpöpumpuista tiedämme, miten sisäilma pidetään jatkuvasti laadukkaana ja terveellisenä. Daikinilta löydät markkinoiden laadukkaimmat ja innovatiivisimmat sisäilmasto- ja lämmitysratkaisut niin kuluttajille kuin yrityksille. Meiltä löydät ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput sekä ilmanpuhdistimet.

Tule tekemään loistavat kaupat: saat 5% alennuksen ilmalämpöpumpuista ja ilmanpuhdistimista kaupoille, jotka tehdään messuilla!

 

Designtalo / DEN Finland Oy E-44

Muuttovalmiit omakotitalot yli 30 vuoden kokemuksella. Tutustu Nordic- ja Ideal-mallistoihimme!

Eco WeedKiller E-47

Helppo rikkakasvien torjunta 100° C vedellä.

Elega-keittiöt E-35

Uudistamme keittiösi vaihtamalla ovet, tasot ja mekanismit – säilyttäen nykyiset rungot, yhdessä päivässä!

www.elega.fi

Energio A-10

Meiltä saat aurinkoenergiaratkaisut omakotitaloille, yrityksille, taloyhtiöille tai maatilakohteisiin. Tavanomaisten aurinkosähköjärjestelmien lisäksi tarjoamme sähkö ja lämpöä samanaikaisesti tuottavia hybridipaneeleja, julkisivulevyihin, parvekekaiteisiin tai autokatosten kattoihin integroituja aurinkosähköjärjestelmiä sekä lasirakentamiseen soveltuvaa aurinkosähkölasia.

Erikaihdin Oy B-17

Aurinko- ja näkösuojat sisälle ja ulos, monipuolinen valikoima kotiin ja toimistoon.

Famula C-12

Tarvitseeko kotisi maalausta? Maalausliike Famula Oy Kuopiolainen yritys. Teemme talojen, taloyhtiöiden ja ulkorakennusten julkisivumaalauksia sekä tiilikattojen pinnoituksia. Yrityksen vahvuus on laadukas työnjälki ja kaikki yrityksessä työskentelevät maalarit omaavat vuosien kokemuksen alalta. Maalauksissamme on edullinen hinnoittelumalli ja kahden vuoden takuu.

Kysy ilmainen tarjous! Pisteeltämme löytyy muun muassa arvonta, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa jopa 3000€ maalausrahaa!

Fincandy U-1

Makkaranmyynti

Fincandy D-30 sisäänkäynti

Makeismyynti

Finn-Bois / Jotirak E-34

Japanilaistenkin laatukriteerit täyttävä FINN-BOIS MTR OY hirsituotanto yhdistettynä vuosikymmenten kokemuksen omaavaan, ammattitaitoiseen JOTIRAK – rakentamiseen.

Finnlamelli E-39

Hirsikodit muuttovalmiina tai vieläkin täydellisempänä.

FRG Group Oy F-14

FRG Group Oy on paikallinen tehokkaan energiakäytön asiantuntija. Toteutamme kiinteistöjen aurinkovoima-, sähköautonlataus- ja lämpöpumppu ratkaisut ammattitaitoisesti nopealla aikataululla. Energiahanke on mahdollista toteuttaa myös rahoituksella yhteistyökumppanimme kautta. Tule osastolle juttelemaan niin räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti.

Gebwell E-36

Gebwell Aries maalämpöpumppu on omakotitaloille tarkoitettu kotimainen lämpöpumppu. Aries lämpöpumppua voit seurata ja ohjata kännykkään ladattavalla Gebwell Smart sovelluksella.  Aries lämpöpumppuun on nyt saatavilla lisäksi pörssisähköohjaus. Gebwell lämpöpumput valmistetaan Leppävirralla.

Honkarakenne Oyj D-18

Tästä elämä alkaa. Luonnollinen, turvallinen ja ekologisesti kestävä asuminen on meille Honkarakenteella sydämen asia. Honka-koti on laadukkaimmasta suomalaisesta männystä 60 vuoden kokemuksella ja osaamisella valmistettu terveellinen ja turvallinen hirsikoti.

Hunton Oy D-1

Huntonin ekologiset rakenneratkaisut kattoon, seiniin ja lattiaan – rakennustekniset vaatimukset huomioon ottaen, mutta luontoa unohtamatta! www.hunton.fi

Hyvät Remontit B-15

Hyvät Remontit sijaitsee Kauppakeskus Kolmisopessa. Hyvät Remontit tekee avaimet käteen remontteja Kuopiossa ja Pohjois- Savossa. Heiltä saat apua suunnitteluun ja toteutukseen. Heillä on markkinoiden parhaat tuotteet ja yhteistyökumppanit, joiden avulla onnistuu niin isot kuin pienetkin remontit. hyvat.fi

Iisalmen kaupunki E-12

Ihmeen hyvää Iisalmesta! Esittelemme Iisalmen kaupungin tonttitarjontaa omakoti-, rivari- ja kerrostaloasumiseen sekä lisäksi yritystontteja niin teollisuuteen kuin liiketoimintaan.

Ikikivi Oy D-17

Ikikivi Oy on palveleva kivikauppa lähelläsi Nilsiässä. Louhimme Nilsiän vaaleaa kvartsiittiliusketta, valikoimissamme myös tummaa kotimainen liuskekivi ja kotimaisia graniitteja. Tuotevalikoimaamme kuuluu piha- ja ympäristökivet, sisustus- ja julkisivukivet. Toimitukset suoraan varastosta kaikkialle Suomeen.

Ikoni ikkuna B-3a

Ikoni Ikkuna kruunaa kiinteistön.

Iloinen Keittiö E-23

Keittiö -ja sisustustarvikkeita

Interiöörikööri A-7

Interiöörikööri on kahden rempseän naisyrittäjän yhteisosasto, joka tarjoaa sinulle ilmaista sisustus- ja pintakäsittelyneuvontaa!

Paikalla hääräävät Sisannan Sanna ja Olga sekä Sisustuskorjaamon Paula. Tervetuloa!

interioorikoori.fi

Jalkis Oy P-8

Jetta-Talo Oy D-11

Talopaketit

Jokiväri Oy E-29

Tervetuloa tutustumaan uuteen ja joustavaan JKVR-urakkamalliimme taloyhtiöiden linjasaneerauksiin! Olemme luoneet mallin, jossa hankkeen kokonaisvastuu suunnittelusta ja toteutuksesta on Jokivärillä. Tämä takaa sen, että remontti on tilaajan kannalta mahdollisimman sujuva ja vaivaton. JKVR-urakkamallin kehittämisessä kiinnitimme erityistä huomiota prosesseihin, jotta urakka olisi joustava ja tehokas. JKVR-urakoinnilla saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta: kokonaisvastuullisen kumppanin, joka huolehtii kaikista yksityiskohdista alusta loppuun.

Juankosken, Karttulan, Maaningan ja Riistaveden pitäjäraadit F-6

” Ahkeruus on ilomme” sananlaskun mukaisesti Juankosken, Karttulan, Maaningan ja Riistaveden pitäjäraadit esittelevät oman alueensa lasten ja nuorten koulupalveluja osastolla F6. Lämpimästi tervetuloa!

Kaakelikaivos Oy E-19

Märkötilojen erilaiset saneerausratkaisut. Kylpyhuoneremontit, mikrosementti-kylpyhuoneet. Kylpyhuoneiden erikoispesut.

Kaavin kunta F-15

Hyvän elämän eväät löytyvät Kaavilta! Modernit koulu -ja varhaiskasvatustilat, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, erinomaiset liikenneyhteydet ja kattavat palvelut puhtaan luonnon äärellä.

Meillä työn ja perheen ja monipuolisen ja laadukkaan vapaa-ajan yhdistäminen on helppoa ja mutkatonta.

Tule tutustumaan Kaavin vapaisiin tontteihin, palveluihin, tapahtumiin ja matkailumahdollisuuksiin osastollamme!

Kalteva Oy E-5

Julkisivu maalaus
Tiilikattojen pinnoitus
Peltikattojen maalaus

Kannustalo Oy E-43

Rakennamme omakotitaloja muuttovalmiina sekä talopakettina.

Karmikon Oy B-09

Maaperätutkimukset, mittaukset sekä rakenne- ja geosuunnittelupalvelut

Kastellitalo Oy E-48

Markkinajohtaja Kastelli-talot tarjoaa laadukkaat omakotitalot ja huvilat peruspakettina, viittä vaille valmiina ja muuttovalmiina.

Kattokeskus E-28

Kattoremontit yli 20 vuoden ammattitaidolla.

Kaukora Oy: Jäspi, Jämä ja Akvaterm E-6

Kaukora Oy on LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Jäspi, Jämä ja Akvaterm -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta. Osastolla Savon LVI-talo.

Kauppakeskus Kolmisoppi B-15

Kolmisopesta löydät liikkeet arkeen ja juhlaan sekä palvelut niin kotiin, kaaralle kuin karvakaverillekin. Helppo sijainti 5-tien varrella ja vuonna 2022 remontoidut tilat tekevät asioinnistasi vaivatonta ja viihtyisää. Päivittäistavarat, apteekki, Posti, Alko, huonekaluliikkeet, erikoisliikkeet optikosta ja kuntosaliin. Kaikki, mitä tarvitset arjen pyörittämiseen tai juhlavaankin tilanteeseen.

KD Savo-Karjala B-22a

Tule tapaamaan Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaita! Tehdään suunnanmuutos Suomeen yhdessä!

KERKES – löylyn tähden! D-2

Kerkes -kiuaskivet kaikkiin kiukaisiin, ne uimahalleista ja kylpylöistä jo tutuiksi tulleet, kestävät kivet ja puhtaat löylyt myös omaan koti- tai mökkisaunaasi, tulehan tutustumaan!

Kestopelti / Kourupalvelu Hölttä Oy B-13

Tiilikuvio-, lukkosauma-, konesauma- ja suorauraiset katttopellit suoraan kattotehtaalta. Meiltä myös kattoremontit, sadevesikourut, tikkaat ja kattoturvatuotteet. Teemme vuodessa yli 1000 remonttia!

KipaJykä Kiinteistöpalvelut D-20

Rakentamisen, asennusten ja kiinteistöhoidon laaja-alaisin moniosaaja. Hallitsemme mm. aurinko- ja autosähkölatausasemat, sähkö-, kirvesmies-, putkimies-, timanttiporaus-, telineasennus- sekä erilaiset kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt. Lisäksi meiltä löytyy laaja kone- ja työkaluvarustus maansiirto-, kalustosiirto-, kaivaus- ja nostokonepalveluihin. Noin 100 ammattilaisen joukkomme tarjoaa laaja-alaisimman palvelu- ja ratkaisuvalikoiman tarpeisiinne rakentamisen ja kunnossapidon osalta.

Kodin Salaojat B-21

Savolainen salaojaremonttien tekijä Leppävirralta, joka toimii laajalti koko Pohjois-Savon alueella. Olemme erikoistuneet kiinteistöjen salaojituksiin ja sadevesijärjestelmiin sekä omakotitaloihin että taloyhtiöille. Tule tilaamaan maksuton salaojien kuntoarvio – osastollamme B21 nähtävänä kaivinkone. Lisäksi lapsille ja lapsenmielisille kaivinkone tarra. Tervetuloa!

Kone-Minna D-13

Ompelukoneet ja saumurit.  Hyviä messutarjouksia. Lippisten ja popojen brodeeraus omalla tekstillä. Kysy tarjous tuotteista brodeerauksella tai painatuksella.

Kontiotuote Oy F-7

Hirsitalot ja huvilat Arktisen alueen tiukkasyisestä Pohjois-Suomen männystä, joka on maailmalla puuseppien erittäin korkealle arvostamaa raaka-ainetta. Eläköön puu!

Kuntokeskus Pyramidi Oy A-8

Kuntokeskus Pyramidi toimii kolmessa toimipisteessä, Kuopion keskustassa, Leväsellä ja Vuorelassa. Olemme paikallisesti paras koko kansan kuntosali! Treenitilaa löytyy yhteensä yli 1900m2. Saman katon alta kaikki palvelut hyvinvointiin, kuntosali, ryhmäliikunta, infrapunasauna, personal training sekä hieronta ja Cryo huippukylmähoidot. Tutustu www.pyramidi.fi.

Kuopion Energia E-17

Me olemme 100 % paikallinen ja taloudellisesti vakaa energiakonserni. Pidämme lämpötilan sopivana ja sähköt päällä
kaikissa olosuhteissa, jotta asiakkaamme voi elää tavallista, huoletonta arkea. Se on huolenpitoa, turvallisuutta, läsnäoloa ja palvelua, jonka tuntee sekä iholla että ajatuksissa.

Kuopion kaupunki F-10

Kuopiosta löytyy asumisen alueita jokaiseen makuun. Minne tahansa kotisi teetkin, luonnonrauha ja kaupungin vilinä yhdistyvät Kuopiossa sopusointuiseksi kokonaisuudeksi – lisämausteet voit valita itse.

Osastoltamme löydät tietoa kaavoituksesta, tonteista ja rakentamiseen liittyvistä luvista.

Kuopion Lasipalvelu B-09

Kuopion Lasipalvelu on erilaisia lasituspalveluita tarjoava lasiliike. Palveluihin kuuluu mm. lasikattoterassien, terassi- ja parvekelasituksien, lasikaiteiden, alumiinirakentamisen, aurinkosuojien, saneerauslasituksien ja julkisivulasituksien kokonaisvaltaista urakointi- sekä asennuspalvelua. Lisäksi palveluihin kuuluu lasituksiin liittyvät korjaus- ja huoltopalvelut.

Tuotevalikoimaan kuuluu mm. kotimaiset Lukkanin, Vihtanin, Mirror Linen ja Apollon tuotteet, joissa ei ole laadussa tingitty.

Kuopion Puustelli C-19

Kuopion Puustelli hoitaa kaikki kotisi remontit avaimet-käteen periaatteella. Kauttamme saa myös rahoituksen koko paketille. Rakentajille kauttamme korkealaatuiset kalusteet. Henkilökohtainen suunnittelupalvelumme on veloitukseton.

Kuopion Uuni ja Kaakeli Oy A-5

Osastolla mukana Omatalo Oy/Kuopion Talo Jazz Oy, Contura-takat, Nordpeis-takat
Schiedel-hormit, Lektarin lattiatuotteet (vinyylit, vinyylikorkit, parketit) B:hard -kovapuu lattiat, Laaja laattavalikoima ( mm. La Fabbrica, Panaria ja Isla)

L & D Direct Oy E-13

DOLPHIN PESUVOIMAA VEDESTÄ Kolmivaiheinen höyrypesumenetelmä mullistaa siivouksen. Uudella kolmivaiheisella höyrypesumenetelmällä peset, huuhtelet ja imuroit samanaikaisesti. Tutkimuksen mukaan höyry tappaa jopa 99% haitallisista kodin bakteereista ja virukset! Työnäytökset osastolla E13.

LAMMI-Kivitalot / LAMMIN BETONI OY C-4

Lammin Betoni on 65-vuotias Suomalainen perheyritys, jonka tuotteita ovat Lammi-Kivitalo talopaketit, valettavat muotti- ja eristeharkot, väliseinäharkot, Lammi-Muurikivet sekä Lammi-Tassu anturamuotit

Lammin Ikkunat ja Ovet / RT-Tukku B-29

Kotimaiset ja laadukkaat ikkunat sekä ovet saneeraus- ja uudiskohteisiin. Mitoitus- ja asennuspalvelu.

Lämpöpartio Oy E-27

Lämpöpartio tarjoaa luontoa ja kukkaroa säästävät energiaratkaisut, kuten ilma-vesilämpöjärestelmät ja aurinkosähköratkaisut. Tutustu Lämpöpartioon täällä ja ilma-vesilämpöön tästä linkistä.

LämpöYkkönen Oy B-24

LämpöYkkönen Oy on energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja tarjoava yritys. Myymme ja asennamme ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput 15 vuoden ja yli 86 000 energiaremontin kokemuksella. Toimimme valtakunnallisesti ja työllistämme noin 250 henkeä eri puolella Suomea. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja julkisen sektorin toimijat. Anna meidän auttaa sinuakin säästämään energiankulutustasi! Lue lisää www.lampoykkonen.fi

Lempi Kodinhoito Oy P-3

Haluamme tarjota siivousapua ja helpotusta arkeen niin vanhuksille kuin muillekin ihmisille kiireisen arjen keskellä.

Säännöllisten siivousten lisäksi palveluihimme kuuluvat ikkunoidenpesut, muutto- ja kertasiivoukset.

Leppävirran kunta E-11

Oma tontti ja talo upeissa luonnonkauniissa maisemissa? Puhtaasti kasvava Leppävirta tarjoaa laadukasta asumista ja toimivat peruspalvelut. Leppävirralla on paljon vapaita tontteja eri puolella kuntaa, esimerkiksi lähes Kuopion rajalla Paukarlahdessa sekä upeiden vesistöjen äärellä Ukonniemessä. Tule tutustumaan tonttitarjontaan sekä Leppävirtaan osastollemme. kts. leppavirta.fi/vapaattontit

Liike Nyt C-23

Liike Nyt on vaihtoehto vanhojen puolueiden politiikalle. Liikkeen tavoitteena on ajaa muutosta, jolla saadaan Suomen talous ja hyvinvointi kasvuun. Me ajamme rohkeita muutoksia, jotta nykyinen suunta saadaan muutettu. Tervetuloa tapaamaan eduskuntavaaliehdokkaitamme osastollemme.

Loimu Keittiöt A-9

Keittiöt sekä kaikki kodin kiintokalusteet mittatilaustyönä Savon sydämestä www.loimukeittiot.fi .

Lounea Valokuitu B-4

Olemme kotimainen digipalveluyhtiö. Yhteyksien rakentaja, valokuituyhteyksiä kuluttajille ja yrityksille tarjoava teleoperaattori sekä ICT- ja tulostusratkaisuiden asiantuntija. Markkina-alueemme on koko Suomi, mutta olemme vahvasti paikallinen, aktiivinen toimija. Meillä on tutkitusti erittäin tyytyväiset asiakkaat ja haluamme olla Suomen tykätyin digipalveluyhtiö.

Lumon Suomi Oy D-21

Kotimaiset terassi-ja parvekelasiratkaisut.

Media Potentia Oy / Omakoti-lehdet P-1

A&K Omakoti on remontoimisen, asumisen, sisustamisen ja rakentamisen erikoislehti, jota jaetaan pientalotalouksiin eri puolilla Suomea yli 30 aluepainoksen voimin.

Mesvac / Hörmann B-25

Laadukkaat Mesvac / Hörmann Autotallin ovet.

Muurametalot E-21

Muuttovalmiit talopaketit maalämmöllä, turvallisesti rakennettuna.

My-Solar E-33

Maailman tehokkaimmat aurinkosähköjärjestelmät. Sunpower Maxeon on todistetusti maailman laadukkain aurinkopaneeli.

NIBE E-46

NIBE tarjoaa energiatehokkaat ratkaisut kodin ja käyttöveden lämmitykseen, viilennykseen, ilmanvaihtoon ja aurinkosähköön. Lisäksi kaukolämmön lämmönjakokeskukset pientaloihin ja taloyhtiöihin. Yhdistämällä luonnonvoimat ja tekniikan, NIBE luo kestävämpää tulevaisuutta.

Nordic Floors Oy B-28

Nordic Floors Oy on lattioihin erikoistunut asiantuntijayritys Suomen lattioiden pääkaupungista eli Lapualta.
Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Saksassa.

Yrityksen alla toimivat brändit kuten Lapua Floors, Nordic Bamboo, Vinyylilattiakauppa, Vinylgolvbutiken, Nordicfloors.de ja Vinylvloerwinkel.

Novart F-12

Kodinkiintokalusteet, kodinkoneet, remontti ja asennuspalvelut

Nurmeksen kaupunki B-5

Uudistuva Nurmes – askeleen edellä! Nurmes on elinvoimainen, luonnonläheinen ja turvallinen paikka elää, joka tarjoaa valinnanvaraa asumiseen.  Nurmeksen kaupungin tarjoamista palveluista asumiseen, yrittämiseen, työhön ja vapaa-aikaan löytyvät nettisivuilta www.nurmes.fi

Oiva saunaosasto D-4

Julkistamme messuilla uudenlaisen saunaelämyksen. Tulethan tutustumaan uudenlaiseen saunaratkaisuun! Toteutamme myös erilaisia saunoja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Omakotiliiton Pohjois-Savon piiri ry D-25

Mitä Omakotiliitto, OKL Pohjois-Savon piiri ja 12:sta paikallisyhdistystä tarjoaa pientaloasukkaille sekä muissa asumismuodoissa asuville jäsenilleen? Tule keskustelemaan liiton, piirin ja yhdistysten toiminnasta sekä kuulemaan kaikkien em. tahojen tarjoamista laajoista eduista.

Osastollamme tapaat molempina messupäivinä myös Omakotiliiton edustajan sekä energianeuvonnan, lakineuvonnan ja kuntotarkastuksen asiantuntijoita. Tule vierailemaan osastollamme – samalla voit liittyä Omakotiliiton jäseneksi.

Omega-Keittiöt D-24

Keittiökalusteet sekä muut kiintokalusteet kaikkiin kodin tiloihin. Keittiö, kodinhoitohuone, komerot, vaatehuone, wc – aina mittojen ja toiveidesi mukaan!

Oomi Energia E-38

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV E-15

OP Kodissa palvelemme sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut, sekä auktorisoidut arviointipalvelut. Kodit rahoittaa OP Pohjois-Savo ja vakuuttaa Pohjola Vakuutus.

Optico & Goldenmix B-3b

Optikon Oma E-22

Optikon Oma optinen puhdistusaine

OviSavo E-3

OviSavo Ky myy ja asentaa laadukkaat Schüco -alumiiniovet ja Ryterna -nosto-ovet mittatilaustyönä juuri sinun tarpeittesi mukaan. Toimintaamme kuuluu myös täydellinen ovipalvelu vanhoihin saneerauskohteisiin. Hoidamme nopeasti myös huollot ja vara-osat. Toimimme Kuopion ja koko Savon alueella.

Peab D-03

Rakentaminen, uudiskohteiden myynti. peabkoti.fi

Pihasisustamo E-49

Pihasuunnittelua Kuopiossa ja lähialueilla. Helppohoitoinen, kaunis ja käytännöllinen piha ja ihanat terassit juuri sinulle!

Pihla ikkunat ja ovet E-40

Pihla on kotimainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan keskellä Suomea Ruovedellä, vuosikymmenten kokemuksella.

Pintaykköset Oy F-3

Maalausliike

 • Talojen julkisivumaalaukset
 • Tiilikattojen pinnoitukset

Pipeco Talotekniikka Oy E-36

Olemme täyden palvelun LVI-urakoitsija. Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun LVI-urakoinnissa, putkisaneerauksissa sekä lämmitys- ja viilennys ratkaisuissa. Erikoisosaamisalueenamme ovat kiinteistöjen lämmitysratkaisut.

Pohjois-Savon Keskusta B-1

On aika vetää kotiinpäin! Elinvoimainen Itä-Suomi on tärkeä osa Suomen turvallista tulevaisuutta. Sinua ja meitä jokaista tarvitaan maakunnan ja Suomen turvaamisessa. Tutustu Keskustan ehdokkaisiin Savo-Karjalan vaalipiirissä. keskusta.fi/eduskuntavaalit-2023/ehdokkaat/savo-karjalan-vaalipiiri/

Pohjois-Savon pelastuslaitos D-26

Turvallinen Pohjois-Savo

Pohjois-Savon PerusNaisten ry C-2

Tule tapaamaan pirteitä Savo-Karjalan perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita osastolle C-2.

Savo -Karjalan PerusNaiset turvallisen arjen ja Suomen puolesta.

Power A-12

Rakennatko tai remontoitko?

Olipa rakennus- tai remontointiprojektisi vasta alussa tai jo loppusuoralla, haluat päivittää kodinkoneesi tai uudistaa keittiösi, nyt kannattaa tulla hyödyntämään huikeat messutarjouksemme!

Käytössämme on maahantuojien erikoishinnoittelu, ilmainen varastointi vuoden loppuun saakka sekä rahtivapaa toimitus. Tule vierailemaan osastollamme niin kerromme lisää!

Rainbowsystems / Hizero E-2

Rainbowsystems.fi Puhdas ilma helpottaa.

Hizero.fi Hizero lattiapesuri vie imuroinnin uudelle tasolle. Mitä jos siivoaminen onkin hauskaa. Se imuroi, pesee ja kuivaa kaikki kovat lattiapinnat samalla kertaa. Innovatiivinen, yksinkertainen, älykäs, akkukäyttöinen ja taloudellinen. Hizero mullistaa tavan, jolla siivoat kotisi.

Rakennus ja Kiinteistömarkkinointikamari Oy U-4

Kelotuotteet ja kelorakennukset, saunat

Rakennus Kotilainen D-12

Piipun pellitykset, kattoremontit, ulkoverhousten maalaukset, kattojen pinnoitukset ym.

RakennusArkki C-10

RakennusArkki on rakennusalan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Teemme kuntotutkimuksia, pää- ja
rakennussuunnittelua sekä rakennusaikaista valvontaa. Teemme myös neuvontakäyntejä.

Kuntotutkimusten ja sisäilmaselvitysten avulla rakennuksen korjaukset kohdennetaan oikein, kaikki tarpeellinen huomioiden, mutta ylikorjaamista välttäen. Puhtaan sisäilman edellytyksenä on kosteusteknisesti oikein toteutetut rakenneratkaisut, lähtien perustuksista ja alapohjasta. Tervetuloa!

Rautavaaran kunta F-13

Lämpimästi tervetuloa Rautavaaralle! Meillä voit kokea ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia elämyksiä luonnon äärellä oletpa sitten kiinnostunut käymään, viipymään pitempään tai tulemaan jäädäksesi. Rautavaaralla myös työ ja vapaa-aika on helppoa yhdistää; työ- tai etätyöpäivän päätteeksi luontoon pääsee virkistäytymään ja rentoutumaan heti kotiovelta. Tule osastollemme tutustumaan.

Remppakorneri C-31

Messuilla Arin ja Kirsin remppacornerissa: diy-pisteet, joissa voit testata koneita ja asennusta itse tai tulla muuten vain haastelemmaan mukavia! Työnäytös demoja ja huippusuosittu ruuvauskilpailu huippupalkinnoilla!

Sakisi A-1

SAKISI (Savon Kiinteistösijoitus Oy) on vuonna 2007 perustettu Itäsuomalainen yritys. Olemme erikoistuneet rakentamiseen sekä erilaisten tuotteiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin. Tänä vuonna messuilla erityisesittelyssä:

 • EURO-OVET -Teräsovi- ja palo-oviratkaisut (www.euroovet.fi)
 • FIMAY -lämmitysjärjestelmät
 • YUKI MOTOR -sähkökulkuneuvot

Löydätte meidät osastolta A1, Tervetuloa!

Savo-Karjalan Kokoomus ry B-23

Nyt on oikea aika tutustua kokoomuksen kansanedustajaehdokkaisiin. Tervetuloa!

Savo-Karjalan Sosiaalidemokraatit E-4

Tule tapaamaan Savo-Karjalan demareiden eduskuntavaaliehdokkaita!

Savon Aurinkoenergia Oy E-10

Savon Aurinkoenergia Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia aurinkoenergiaratkaisuja kotitalouksien, yrityksien ja taloyhtiöiden tarpeisiin koko Suomen alueella avaimet käteen -periaatteella. Savon Aurinkoenergia on Suomen johtava aurinkoenergiaratkaisuita tarjoava asiantuntijayritys.

Yhtiö on osa Bravida-konsernia. Yhtiön palvelut kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Kysy meiltä lisää aurinkoenergiasta ja kerro toiveistasi – me löydämme ratkaisun tarpeisiisi!

Savon Prima B-22b

Paikallista laatutyötä. Teemme kaikki rakennus ja remontointi työt, erityisesti kesä aikana panostamme terasseihin ja muihin piha rakennuksiin. Tule rohkeasti osastollemme juttelemaan.

Savon Rakennustekniikka Oy B-10

Rakentamisen palveluja monipuolisesti Savon alueella!

Savon Rakentava Oy B-7

Tiili- ja peltikattojen pinnoitukset
Ulko maalaukset
Kattoremontit

Savon Villi Länsi B-26

Savon Villi Länsi on savolaisen lupsakkaa seutua maalaismaisemissa Kuopion länsipuolella. Kuusi vireää pikkukuntaa – Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto – esittelevät messuilla hyvän elämän edellytyksiä maallemuutosta haaveileville. Omakotitonttien lisäksi esittelyssä tiloja ja tontteja myös teollisuuteen ja liiketoimintaan.

www.savonvillilansi.fi

Schneider Electric Finland Oy D-19

Osastoltamme löydät Wiser-älykodin ja tyylikkäät sisustukseen sopivat sähkökalusteet!

Miksi rakentaa tai remontoida nykypäivänä ilman älyä? Älyn lisääminen kotiin nostaa asunnon arvoa, mahdollistaa energiankäytön optimoinnin sekä lisää kodin asumismukavuutta ja turvallisuutta. Tänään se on myös helppoa eikä maksa maltaita suomenkielisen sovelluksen ja täysin maksuttoman käytön ansiosta.

Tervetuloa osastollemme kokeilemaan ihan itse Wiserin käyttöä ja osallistumaan ulkokameran arvontaan!

Sector Alarm D-09

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavia turvallisuuspalveluiden tuottajia. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Meillä on yli 600 000 tyytyväistä asiakasta. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja hälytyskeskuksiamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista asiakaspalvelua. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että Sector Alarmin asiakastyytyväisyys on jatkuvasti yli 95 %.

Siilinjärven kunta E-30

Siilinjärven kunnan uudet rakennuspaikat.

Siivoova Oy E-42

Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita Kuopion alueella. Palveluihimme kuuluu säännöllisten koti- ja toimitilasiivousten lisäksi muutto-/remonttisiivoukset sekä ikkunanpesut.

Lisätietoja palveluistamme osoitteesta www.siivoova.fi, ajanvarauspalvelu www.varaaheti.fi/siivoova. Tule tutustumaan meihin ja osallistumaan arvontaamme messuosastollemme!

Silvann P-14

Laadukkaat ja ekologiset kodin sisustus- Suunnittelemme ja tuomme maahan pellavasisustustekstiilejä ja hamam-tuotteita. Näiden lisäksi valikoimassa on tarkkaan valittuja muita brändejä ja tuotteita paikallisilta yrittäjiltä ja maailmalta.

Valikoiman suunnittelun kulmakivenä ja lähtökohtana on ekologisuus ja laatu. Haluamme omalta osalta olla edistämässä ajattelua pois kertakäyttökulttuurista. Toivomme että yhä useammat jakaisivat tämän ajatuksen ja satsaisivat laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin. Samalla suojelemme luontoa ja estämme sen ylikuormittumista.

Palvelemme asiakkaita kivijalkamyymälässä Kajaanin ydinkeskustassa. Lisäksi meillä on koko Suomea palveleva verkkokauppa. Myymme tuotteita suoraan vähittäisasiakkaille ja lisäksi meillä on kasvava joukko jälleenmyyjiä. Autamme myös yrityksiä liikelahja haasteissa ja tuomme niihin helpottavia ja persoonallisia ratkaisuja.

Sinun Koti & Sinun piha C-5

Toimivaa, kaunista ja asiakkaan näköistä sisustus- ja pihasuunnittelua vuodesta 1996.

Sisäilma- ja homekoirapalvelut Puurunen C-30


Rakennus Puurunen tarjoaa sisäilma- ja homekoirapalveluita Savon ja Keski-Suomen alueella. Tarjoan myös rakennusten kuntokartoituksia sekä kuntotutkimuksia. Asuntokaupan tarkastukset ovat erikoisalaamme. Teen myös sisäilmamitauksia ja otan mikrobinäyteitä. Koulutukseltani olen sisäilma asiantuntija (Kuopion yliopisto 2021 Sisa). Yli 20 vuoden kokemus rakentamisesta. Koirat ovat käyneet virallisen suorittaneet virallisen tasotarkastuksen.

SK-Lasi A-2

Sk-Lasi Oy:n osastolta A-2 löydät ratkaisut kotisi lasitustarpeisiin. Myymme ja asennamme lasiterassit, lasikaiteet, aurinkosuoja verhot ja markiisit. www.sk-lasi.fi

Skaala IFN Oy A-3

Kotimaiset ikkunat ja ovet asennettuina Skaalalta!

Smart Beauty Cosmetics Oy B-8

Osastolla pääset ihastumaan Silkinpehmeisiin ihonhoitotuotteisiin sekä mineraalimeikkeihin. Tule paikanpäälle pikahemmetteluun ja maksuttomaan pikameikkaukseen.

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus Oy F-8

Puhtaalla sisäilmalla lisätään sekä asukkaiden hyvinvointia että parannetaan asunnon arvoa. Tarjoamme älykästä ilmanvaihtojärjestelmää taloihin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto. Tunkkainen sisäilma ja korvausilman vaje ovat yleisiä ongelmia, mutta Northvent-ilmanvaihtojärjestelmän avulla voidaan vanhempien talojen ja asuntojen ilmanvaihtoa tehostaa ilman suurta remonttia kohtuullisin kustannuksin.

Suomen Ilmanvaihtosaneeraus – Puhtaampaa sisäilmaa

Suomen Kaivohuolto Oy B-19

Toteutamme rengas- pora- ja lähdekaivojen huollot ja korjaukset ympäri Suomen. Teemme maksuttomat kaivon kuntotarkastukset ympäri Suomen, varaa aikasi puhelimitse. Olemme alamme suurin ja luotettavin toimija, toteutamme yli 1000 vesikaivohuoltoa vuodessa. Asiakaskuntaamme kuuluvat vesiosuuskunnat, maatilat, yritykset, kaupungit sekä yksityiset kotitaloudet. Palvelemme niin kaivon tutkimuksissa, perushuolloissa kuin laajemmissa korjaustarpeissa.

Suomen Sokkelieriste Oy D-5

Amperla Thermo on kotimainen sokkelin eristys- ja verhouslevy. Levy ei vety eikä homehdu. Hyvä lämmöneristys, helppo ja kevyt asentaa. Tuote kestää hyvin suomen vaihtelevat olosuhteet.

– Eristä tehokkaasti – Eristä tyylikkäästi!

Suomen Terveysmaailma Oy E-9

Duqem-terveystyynyt,-patjat,-sängyt

SYVÄNNIEMI – Hyvän elämän kylä C-32

Edullisia tontteja aktiivisessa Syvänniemen kylässä. Syvänniemi sijaitsee Kuttajärven rannalla puolen tunnin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Kylällä on uusi päiväkoti ja 0-2 lk koulu, monipuolinen kyläkauppa, upea liikunta- ja leikkipuisto, uimaranta, jääkiekkokaukalo ja kesällä skeittirampit. Kylän palveluja täydentää mainio kesäteatteri, Teatteri Hermanni, joka toimii upeassa “kivilinnassa”, Hermannitalossa. Hermannitavuokrataan myös juhla- ja tapahtumakäyttöön. Tervetuloa osastolle C32!

Talhu E-16

LUOTETTAVAA PALVELUA RAKENTAJILLE

Talhun asiantunteva tiimi palvelee kaikissa mahdollisissa rakentamisen koneistukseen liittyvissä asioissa.

Teho Posako Oy C-1

Monipuoliset lämpöpumppuratkaisut; Mitsubishi Electric, Alpha Innotec, Gree. Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät- varmin tapa siirtyä aurinkosähköön. Sundwind-kaikkea mitä tarvitset mökille ja vapaa-aikaan! Mobair-ilmanvaihtotuotteet.

TekniikkaKoti B-6

TekniikkaKoti on kuopiolainen yritys, joka on erikoistunut omakotitalojen LVI-järjestelmiin. Kauttamme saat:

 • Uusien talojen LVI-työt suunnittelusta lopputarkastukseen
 • Maalämpöjärjestelmät
 • Käyttövesiremontit
 • Lämpöverkkoremontit
 • Perinteiset viemäriremontit mm. Rintamamiestaloihin

Telia E-20

Tarjoamme Telian laadukkaat liittymät ja palvelut äärimmäisen edukkailla messuhinnoilla, tule ja kysy lisää!

Tempur F-11

Messuilla pääset tutustumaan valikoimassa oleviin sänkyihin ja patjoihin sekä muihin nukkumisergonomian apuvälineisiin kuten tyynyihin ja peittoihin. Tempur on visko elastinen materiaali joka reagoi lämpöön, tukee ja muotoutuu yksilöllisesti nukkujan mukaan ja vähentää vartaloon kohdistuvaa paineentunnetta.
Valitse tutkitusti paras. Tempur on testivoittaja ja maailman johtava vuodevalmistaja jota myös terveysviranomaiset
suosittelevat sen terveyshyötyjen takia! Tervetuloa tutustumaan

Tiivi F-4b

Ikkunat, ovet ja asennuspalvelu. Tiivi – enemmän kuin ikkuna.

TimberTuning E-32

Haaveiletko hirsikodista, etsitkö puurakentamiseen soveltuvia tuotteita? Puurakentamisen ammattilaisina tarjoamme teille mm. nämä laadukkaat palvelut:

 • Pääsuunnittelija
 • Vastaava työnjohtaja
 • Projektinjohto
 • Hirsitalon vuositarkastus
 • TimberShop -verkkokaupasta parhaat tuotteet edullisesti

Messujen ajan myös TimberShop Showroom auki Leväsentiellä. Tervetuloa osastolle ja tutustu lisää www.timbertuning.fi / www.timbershop.fi

Turner Door Oy E-14

Laadukkaat Turner autotallin- ja ulko-ovet toimitettuna tai täysin valmiiksi asennettuna. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin tuotteisiimme osastollemme ja hyödynnä messukampanjamme!

Tuusniemen kunta F-9

Tontteja puhtaan ja kalaisan Juojärven rannalla. Mustikkamäen asuinalue esittelyssä. Laaja Kankaalan teollisuusalue aivan 9-tien varrella. Monipuoliset retkeilyreitistöt Seinävuoren Rotkolaakson ja Luostarivaelluksen maisemissa. Tervetuloa tutustumaan!

Unikulma Oy B-14

Tervetuloa ilmaiseen nukkujan Uniklab-pintapainemittaukseen osastollemme B-14! Tule tutustumaan myös
nukkumisergonomian uusimpiin innovaatioihin. Yksilölliset paremman unen tuotteet turvallisesti suoraan valmistajalta.

Kotimainen perheyritys unesi asialla jo vuodesta 1985.

Verisure Oy E-24

Verisure tarjoaa markkinoiden edistyksellisimmän hälytysjärjestelmän rakentajalle ja remontoijalle. Hälytyskeskusvalvottuun palveluumme sisältyy ratkaisut paloturvaan, murtoturvaan, vesivahinkojen ennaltaehkäisyyn ja perheenjäsenten turvallisuuteen sekä arjen sujuvoittamiseen älykkäiden ratkaisujen avulla.

Messuosastollamme palvelemme niin uusia kuin olemassa olevia asiakkaitamme.

Vieskan Elementti Oy B-16

Vieskatalot ja Vieskahallit Alavieskasta yli 50 vuoden kokemuksella.

Vihreät E-18

Vihreät eduskuntavaaliehdokkaat tavattavissa osastollamme läpi messujen. Tervetuloa!

Ykköskukko Oy U-2

Paistettuja muikkuja ja loimulohta

Ykköspuu E-45

Hirsitalot ja hirsihuvilat.

Yritysmaailma C-11

Sinä osaat, me kerromme sen. Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma on painettujen ja digitaalisten sisältöjen tuotantoon erikoistunut mediatalo. Yritysmaailman kohdennettujen digi- ja printtijulkaisuiden sekä kattavan uutissivuston avulla tavoitat eri alojen ammattilaisia ja yrityspäättäjiä.

Kauttamme myös muut mainospalvelut kuten graafinen suunnittelu, asiakaslehdet, esitteet ja digimarkkinointipalvelut.