Turvallisesti messuille

Haluamme järjestää mukavan ja turvallisen messutapahtuman. Lue vinkkimme turvalliseen ja mukavaan messutapahtumaan.

Messuvieraat tulevat sisään pääsisäänkäynnistä ja poistuvat ravintolan lähellä olevasta B-ovesta. Näytteilleasettajat liikkuvat omasta sisäänkäynnistään.

Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon netistä, jolloin pääset suoraan lipunmyynnin ohi messualueelle. Kuten myös asiakaskutsukortilla.

Suosittelemme messuvieraille ja näytteilleasettajille maskin ja käsidesin käyttöä. Kasvomaskeja on saatavissa mm. infosta. Olemme varanneet käsidesiautomaatteja keskeisille paikoilla mm. sisäänkäyntien yhteyteen, narikkaan ja pääkäytävien risteyksiin. Näytteilleasettajia ohjeistetaan pitämään käsidesiä omilla näyttelypisteillään. Myös messujen ravintolassa ja kahvilassa on tarjolla käsidesiä.

Messuosastot olemme sijoittaneet väljemmin ja lähes kaikki osastot ovat kulmaosastoja.

Kiinnitämme huomiota myös yleiseen siisteyteen ja etenkin Kuopio-hallin yleisten tilojen tarttumapintojen kuten wc-tilojen, tarttumapintojen ja kaiteiden puhtauteen, joita puhdistetaan myös messujen aikana.

Sairastuneena kannattaa jäädä kotiin lepäämään. Jos olet saanut koronatartunnan, lepääthän vähintään viisi päivää oireiden alkamisesta ennen messuille saapumista.

Haluamme järjestää hyvät messut ja siihen tarvitaan henkilökunnan, messuvieraiden ja näytteilleasettajien yhteistyötä. Seuraamme viraonomaisten ohjeita ja suosituksia sekä tiedotamme niistä tarvittaessa.

Tehdään yhdessä turvalliset messut!